Rätstickan

Din glada garnbutik i Malmö
Ring oss idag!
040- 26 94 46

Din garnbutik för stickat i Malmö


​Hos oss på Rätstickan hittar du det mesta av det bästa när det gäller garn och tillbehör
Jag heter Ann och driver butiken för stickat i Malmö tillsammans med min man Jan. Av en lycklig slump fick vi möjlighet att driva vidare en av Malmös få kvarvarande garnbutiker. Vi är så glada att vi tog chansen för i garnets värld har man aldrig någonsin tråkigt!
Alltsedan jag upptäckte garnets möjligheter för många år sedan har jag stickat, virkat och vävt. Man kan ju faktiskt göra (nästan) allt med garn. Eller bara låta nystanet vara ett vackert blickfång. Är man missnöjd med sitt garnprojekt kan man alltid börja om, en tröja kan bli strumpor, en halsduk kan bli vantar. Bara fantasin sätter gränser. Och dygnets 24 timmar.
Min man Jan stickar inte själv, men han är duktig på att tyda mönster och lösa problem. Att vi är här och erbjuder dig ett brett sortiment för allt stickat i Malmö beror till stor del på att han aldrig tycker något är omöjligt.

Stickning


Vi tar med varm hand om våra kunder och ser till att du får med dig rätt garn bland vårt stora utbud för just ditt spännande projekt av stickat i Malmö. 


Virkning


Vare sig du ska virka amigurumi, en väst eller en gardinkappa så hittar du fina och prisvärda garner för detta hos oss. Självklart finns här även mönster och virknålar.


Kreativitet


Vi delar gärna med oss av tips och idéer för nya projekt! Garn- och stickningsvärlden är full av fantasifulla och fantastiska skapelser, som ibland är lättare att tillverka än man tror! Bara din fantasi sätter stopp! Kom in till oss och bli inspirerad!
StickningStickning
Stickning
Rätstickan